Pabrik uyah lan mrica listrik klasik ESP-1

Katrangan singkat:

Yen sampeyan pengin nggunakake mrico sing luwih murni lan wangi kanggo nambah roso ing panganan, lan ora kakehan wektu kanggo tliti kanthi tliti, gilingan sing gampang, gampang, ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja bisa uga nulungi sampeyan .


Detail Produk

Tag Produk

Instruksi Produk

Yen sampeyan pengin nggunakake mrico sing luwih murni lan wangi kanggo nambah roso ing panganan, lan ora kakehan wektu kanggo tliti kanthi tliti, gilingan sing gampang, gampang, ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja bisa uga nulungi sampeyan .

Sing disaranake listrik uyah lan mrico gilingan atur bisa nggiling macem-macem bahan, kayata uyah laut, mrica ireng, mrico, cumin, lan liya-liyane, sawetara partikel cilik sing asri bisa digiling, lan kekandelane bisa diatur.

Operasi iki gampang lan gampang. Ing uyah gilingan uga bisa digunakake kanggo nggiling panganan tambahan kanggo bayi. Kaya wiji wijen, ana loro gilingan ing ruang makan lan masak: siji kanggo uyah lan siji kanggo mrico, sing bisa digunakake kanggo panganan Tionghoa lan Kulon;

ESP-5_03

Kauntungan produk

Awak botol saka listrik gilingan mrico uyah digawe saka 304 waja tahan karat, sing aman, ora beracun lan ora mbebayani, tahan atos lan tahan agawe, lan gampang diresiki. Ing listrik mrico mrico uga nggawe rincian sing alus lan praktis; gerakan keramik sing tahan nyandhang duwe atose sing dhuwur banget, saéngga rempah-rempah bisa digiling Luwih santai, ora beracun, ora polusi, anti-oksidasi, lan ora gampang teyeng. Sifat keramik sing dudu logam sing unik ora bakal ngasilake pori-pori lan nolak pertumbuhan bakteri kanthi efektif. Paling grinders mrico mung bisa mecah siji kekandelan, sing gampang diiling ora rata. Penggiling iki duwe desain sing paling trep. Sampeyan mung kudu ngontrol nyenyet katup pengatur kanggo nemtokake kekandelan bubuk grinding, sing bisa nyukupi kebutuhan masak sampeyan, lan gaya kasebut rata. Pamit menyang slot kertu lan aja tlatah. Pancen angel banget lan menehi pengalaman lancar. Desain baterai 4 nggawa tenaga sing kuat, kancinge gampang lan awet, luwih dhuwur, lan tangane rasane apik banget.

ESP-5_05
ESP-5_12
ESP-5_07
ESP-5_08

Promosi produk

Sampeyan pantes duwe mrico mrico sing duwe akeh fungsi ing siji, lan efektif banget mrico mrico.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan